Home » » Chord & Kunci Gitar Lintang Ati Dwi Putra Paling Mudah

Chord & Kunci Gitar Lintang Ati Dwi Putra Paling Mudah

mozendi cord











Chord & Kunci Gitar Lintang Ati Dwi Putra Paling Mudah

(Intro) C Em F G C
Dm Am F G C

C
Lintang sing ono ning wengi
Em
Gawe kengen ati
F
Ati sing tansah
G C
nandang kasmaran iki
Dm
Endahe esemmu 
Am
gawe bungahe atiku
F G
Mung sliramu pepujaning atiku 
C
Ning awang katon netramu
Em
Ing saben wengiku
F G C
Keroso ing sumilire angin dalu 
Dm
Sliramu doh ningmas
Am
seng dadi memanike kalbu
F G
Mung sliramu sing ono ning atiku 
C
Aku tresno sliramu 

(Intro) F G C
(Chorus)

Am Em
Ning angin tak titepne
F C
Roso kangen marang sliramu
F C
Nadyan batin pingin ketemu
Dm G
Amung iso nyawang fotomu 
Am Em
Abote mendem kengen
F C
Kangen sing ning njero dodoku
F C
Gedine roso tresno iki
Dm G C
amung tak simpen ning njero ati 

(Int.) C Em F C Dm G C
Dm Em F G C


Lintang sing ono ning wengi
Em
Gawe kengen ati
F
Ati sing tansah
G C
nandang kasmaran iki
Dm
Endahe esemmu 
Am
gawe bungahe atiku
F G
Mung sliramu pepujaning atiku 
C
Ning awang katon netramu
Em
Ing saben wengiku
F G C
Keroso ing sumilire angin dalu 
Dm
Sliramu doh ningmas
Am
seng dadi memanike kalbu
F G
Mung sliramu sing ono ning atiku 
C
Aku tresno sliramu 

(Intro) F G C
(Chorus)

Am Em
Ning angin tak titepne
F C
Roso kangen marang sliramu
F C
Nadyan batin pingin ketemu
Dm G
Amung iso nyawang fotomu 
Am Em
Abote mendem kengen
F C
Kangen sing ning njero dodoku
F C
Gedine roso tresno iki
Dm G C
amung tak simpen ning njero ati 

Oke gan, jadi itu cord gitarnya untuk Chord & Kunci Gitar Lintang Ati Dwi Putra Paling Mudah, sekian ya mudah-mudahan bisa dimengerti.
Thanks for reading Chord & Kunci Gitar Lintang Ati Dwi Putra Paling Mudah

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

0 comments:

Post a Comment